14 November 2008

side income

salam pakat ramai2. aku tgh duduk nak fikir, tentang side income. saper2 ada idea bleh ajar lah. sekarang aku tengah aktif ngan google adsense. tapi nak tanya jugak kawan2 yang tahu psal 'menate' ni. macamana nak bagi ramai orang datang dan mengklik serta jalan2 dalam site kita. 

apa info yang sebenarnya yang dia orang nak cari sebenarnya..?! kalau boleh mcmana cara nak bagi site ni "JAMMMMMM".

nak tahu juga 'traffic' tu guna untuk aper..?! dsbgnya...

tolong2 member no... tinggal ckit komen.. agar bisa ku jadikan panduan... dalam melayari dunia tanpa sempadan.. dunia tanpa sempadan takper.. jangan dunia tanpa jamban jer.. sudah..

yos! harorey! adios karibas! sayonara sayorita kurita...! SALAM

2 komen:

Adinda Puteri Ezza berkata...

Assalamu'alaikum Abang Akhiey. Ezza pun tengah nak belajar tentang Google Adsense ni. Blog lama Ezza pernah hit ribuan orang dlm sehari. Tapi malangnya time tu Ezza belum ada apa-apa Ads. Skrg dah guna blog baru, tak ramai orang masuk lak. Huhu. Sekarang ni guna Nuffnang je. Nak guna Google, mcm tak lepas lak. Blog Ezza tak menepati kriteria kot. Abang, ada seorang ahli Tawau Bloggers yang mantap tentang adsense ni. Boleh berguru dengan dia.

akhiey berkata...

takpe.. try yang lain..