03 Mei 2009

salam rock

salam rock! bagi yang meminati rock lah! lama tak upadate 'ini barang'.

tapi bagi yang meminati irama2 rock 80an dan sekarang.. gua ada port best untuk dilawat samada nak baca atau nak dengar lagu rock.. ada beberapa link ... yang boleh dijadikan panduan arah ROCK anda... silakan..

1) dengar2 lagu rock yang dikumpulkan oleh mastercomp di http://melayump3.imeem.com/ ni kira port aku jgklah... kalau sekadar nak baca jer.. gua kasi http://ms.wikipedia.org/wiki/Sejarah_muzik_rock_di_Malaysia laman web.

2) lagi nak dengar2 dan baca2 ckit citer dan lagu rock lain2 arah boleh jenguk di beberapa link bawah kolong ni... (just click and see)

Melayump3 & Rock Kapak (Multiply)
[Era Rock Online] (Portal)
Era Rock Retro (backup)
Channels Era Rock (Veoh)
Channels Melayukita (Veoh)
Era Rock (Imeem)
Bloodshed Official Website
MasterX07 Vclip (Youtube)


happy surf. INGAT! rock hanya rentak! yang rosak adalah manusia, bukan sebarang irama. ada faham..? tak faham..? takperlah.. soalan tak masuk exam...

salamzssss..

1 komen:

akhiey berkata...

salam... nak tambah ckit bagi mereka yang nak baca tentang rock di link http://ms.wikipedia.org/w/index.php?title=Khas%3ASearch&search=rock+di+malaysia

thx. salam